Wednesday, November 1, 2017

Jaanika Asula Mendiriik, mis seal ikka.. Alati jääb ment ju õigeks  Sügav kaastunne!
Reply
4
16 hrs
Manage
Birgit Luts Eesti mendid*! Kaastunne lähedastele!:(
Reply15 hrs
Manage
Kristel Glaser Mis mendiriik? Politsei tegi oma tööd. Kui lahkunu oleks oma teel mône kôrvalise isiku tapnud, oleksite küsinud, kus oli politsei.

Kaastunne lähedastele ja sôpradele. Ilmselt oli kadunukesel raske aeg, mis kahjuks kurvalt lõppes 😞
Reply
17
13 hrsEdited
Manage
Diana Viiras Kahju lähedasi! Kaastunne neile!
Inimesed pöörake oma lähedastele rohkem tähelepanu, ärge olge ûkskõiksed, haiged vajavad ravi.
Reply
7
13 hrs
Manage
Igord Dul Он долго шел по городу с голыми ногами с ножом в руке , с веревкой на шее , на лбу написано ,,, дурак,, 
------Halloween-------
Поражает количество троллей в Эстонии. Берущих только одну точку зрения - полиции.
Reply
2
13 hrsEdited
Manage
Екатерина Ма Как можно быть настолько необученным полицейским, чтобы стрелять в человека напоражение, даже не пытаясь его остановить иными способами. Америкосы научили что-ли? Да и вообще как-то это все странно, темная история... Жаль человека..
Reply
5
12 hrsEdited
Manage
Антон Нови А три предупредительных выстрела не считаются? Он не реагировал.
Reply12 hrs
Manage
Ирина Денищик Заболеть может любой человек. Любой. Надо полицейским тренироваться стрелять по ногам, а не сразу в сердце. Ведь задача остановить и обезвредить, а не убить
Reply
7
12 hrsEdited
Manage
Екатерина Ма Антон Нови а по Вашему это всё, что можно сделать? ))) Это же смешно и непрофесионально! Наша полиция нихрена не умеет и не первый раз это доказывает. Если они приехали на вызов, зная, что человек бегает с НОЖАМИ, так давайте, делайте захват, окружите его целой бригадой, а не тупо стрелять! Моразм!
Reply
5
12 hrs
Manage
Marina Kotova Mis kuradima puust tehtud inimesed! Tulete surnud inimese kontole,ning hakkate sitta tootma!Häbi pole olgugi mis oli aga ta oli inimene mitte loom! Kas teil oleks hea kui tullakse kommenteerima teie tuttavate surma või mis iganes!Ei tunne isikut aga väga kahju kui meil sellised õelad inimesed!
Reply
17
11 hrs
Manage
Prl Kristiina Marina, olen sinuga täiesti nõus. Nagu mingi jututuba oleks siin lahti läinud! Lähedastest on kahju, kes neid tekste näevad siin.. Kui keegi tahab vaielda, sõnavõtta siis vaielge postkastis, mitte siin! 
Reply
2
11 hrs
Manage
Marina Kotova Ehk saab lasta konto sulgeda ? Siis poleks seda jama siin!
Reply
1
11 hrs
Manage
Lilija Lilija Vaata kuidas sa ise kirjutad!
Reply
1
10 hrs
Manage
Marina Kotova Mis siin halvasti...see kuidas kirjutavad ...ja parastavad on normaalne.See haiglane pigem!!!
Reply
1
10 hrs
Manage
Erik Krupp Tõesti on kahju sellest.
Reply7 hrs
Manage
Kristiina Paumo R.I.P.  
Kaastunne lähedastele! 
Ilkujatele: igaüks teist või teie lähedane võib ükskord olla samas olukorras. Kurb kui inimene õigel ajal abi ei saa.... Rohkem inimlikkust ja mõistmist.
Reply
5
7 hrs
Manage
Andres Kalev Rebane ei usu eriti, et paarimees maha lasi. Politseid on alati oma inimeste asju kinni mätsinud, seljad koos. samas pole sellel ka vahet. niikuinii oli üleliigne jõu kasutamine.
Reply
1
6 hrsEdited
Manage
Сайлаубек Ленинбек Көпбосынұлы nice, another trumpanzee pseudo nazibis killed! at least grow your balls and become real nadsi, trump himself is a jewish
Reply5 hrs
Manage
Anne Vahi Oleks tänaval paar inimest ära suskinud, siis oleks öeldud, et miks politsei ei kasutanud radikaalseid meetodeid. Keegi ei tahaks et ta omad lähedased sellisele lähedale sattuksid. Tuletame meelde kurikameest.
Reply
1
5 hrs
Manage
Maarit Põldvere Kaastunne 😞 Olen kaotanud mitu kallist inimest tànu depressioonile Ja tean kui tôsine asi see on 😞 kui tunned et oled ûksi Ja tuge ei ole ,màrgake inimest enda ûmber,aidake.
Reply
6
4 hrs
Manage
Daniel Janson Kaastunne lahedastele! Politsei poolt,aga ebakompententne too peavad tagasi laskmistundi minema paari meetri pealt ei suudeta jalga lasta. Kolka koige madalma tasemega patrull-algajad ja oleks aeg ajaga edasi minna ja Taserid meie eesti Politseile rakendada. Siin ei ole vaja raketiteadjat, et mees oli vaimselt hairitud, aga toenaoliselt IT mehena ja oma loomuse juures poleks nuga kaiku lasknud, aga tosiasi on see, et potentsiaalne oht oli vaja lahendada, aga kindlasti oleks olnud ka parem meetod olukorra lahendusele. Ei kiida heaks ja loodame, et selliseid apsakaid meie professionaalide poolt enam ei juhtu. R.I.P
Reply
3
4 hrs
Manage
Daniel Janson kui oli aega 3 lasku ohku lasta, tahendab, et oli aega ka reageerida et lahedalt jalga sihtida, reageerida, et oht elemineerida tehes inimene kahjutuks, miks ei ole Eesti politseil taserid?? Soomes on koigil olemas...
Reply
3
3 hrs
Manage
Kristjan Suvi Jah, takkajärgi on kõik hästi targad ja ekraani taga kõige julgemad. Kui see vahejuhtum, mis Vabaduse Väljakul aset leidis, oli nii ohutu ja kõige tõsisemat sekkumist ei vajanud, siis miks üldse korrakaitse kohale tuli? Tuli sellepärast, et ohus olid teiste inimeste elud. Ei teadnud sel hetkel keegi, et tegu on vaimselt ebastabiilse kodanikuga vaid täiesti õigustatult kardeti kõige hullemat - isehakanud terroristi. Olgem ausad, kui piiri taga sellised asjad aset leiavad, siis juhtuvad need varem või hiljem ka meil siin, näiteks Vabaduse Väljakul, näiteks Solarise keskuses. Nimeta ainult. Me peame igasse sellisesse juhtumisse suhtuma täie tõsidusega. Me ei tea, mis olid selle kodaniku sügavamad kavatsused, küll teame me aga seda, et ta jooksis mööda linna ringi, külmrelv käes ja valmis kedagi meist kohe maha lööma. Võimalik, et olukorda oleks saanud lahendada ka teisiti, ent eeldan, et politsei varustas end lähteandmetele tuginedes ja kõige võimalikuma kiirusega, mis omakorda seab piirangud operatsiooni põhjalikumaks planeerimiseks. Sest veelkord, inimelud olid ohus! Pigem hukkugu ohuhallikas kui süütud kodanikud ründaja psühhoosi ajel.

On hoopis iseküsimus, kas ründaja oli haige ja miks ta ravi ei saanud. Võimalik, et siin peab näpuga näitama juba teistele (eks igaüks mõtleb ise, kellele).
Reply
2
2 hrs
Manage
Margus Meigo On asutusi kellel pole mingi probleem, need keda vaja, teiste hirmutuseks, panna nuga käes tänaval ringi jooksma..
Reply14 minsEdited
Manage
Margus Meigo Kuid yeah.. eks siin asjad veel viisnurgelisemad kui arvata oskame
Reply14 minsEdited
Manage
Margus Meigo Suunad millest ta rääkis pole luulud, kuid seda kõike tuleb rahulikumalt võtta, 
nagu see ERR uudised toimetuse uuel aastal viimane vaimlik ülevõtmine.. 
haldusüksuste lammutamisega, asutuste ümberasutamisega uute nupukeste installimine jne...
Reply

No comments:

Post a Comment